Acordul Dvs
Crearea unui cont pe Site-ul nostru si utilizarea serviciilor necesita furnizarea de catre Dvs a unor date cu caracter personal. Prin bifarea casutei va exprimati acordul pentru utilizarea de catre Bursa HR a datelor Dvs personale in scopul prevazut in Politica de Confidentialitate. Refuzul Dvs de a oferi aceste date determina imposibilitatea crearii unui cont si a utilizarii serviciilor. Datele va apartin si le puteti sterge oricand, cu exceptia situatiilor cand au fost copiate si stocate de catre alti utilizatori sau vizitatori. Bursa HR este inregistrata ca si operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub nr de operator _______
Ce date cu caracter personal primim de la Dvs
Pentru crearea contului, procesarea comenzilor, contractelor, facturilor si platilor se proceseaza urmatoarele date: nume si prenume, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, adresa de domiciliu sau resedinta, adresa de e-mail, parola de acces la cont, adresa de facturare, conturi bancare, detaliile cardului cu care se fac platile, sexul, profesia, locul de munca, studii, obisnuite, preferinte, comportament, video cv. De asemnea, in scopul functionarii eficiente a serviciilor se pot colecta: ora de acces, durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, ISP hostname si alte date mentionate in titlul “Module Cookie”.

Scopul prelucrarii datelor
Aceste date sunt prelucrate de catre Bursa HR in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si cu ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii privind recrutarea resurselor umane, gestiunea economico-financiara si administrativa, selectia si plasarea fortei de munca, statistica, reclama, maketing si publicitate, educatie si cultura, cercetare stiintifica, servicii de comunicatii electronice.

Destinatari carora le sunt comunicate datele
Informatiile inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoanei vizate; reprezentantilor legali ai persoanei vizate; utilizatorilor si vizitatorilor Site-ului, altor persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele nostru; companiilor care fuzioneaza cu Bursa HR sau celor care achizitioneaza Bursa HR sau Site-ul bursahr.ro, partenerilor contractuali ai Bursei HR, altor companii din acelasi grup cu Bursa HR, mass-media, autoritatilor judecatoresti si organelor de cercetare si urmarire penala la solicitarea acestora. Datele Dvs pot fi transferate de asemenea in strainatate in situatia in care utilizatori din alte state decat Romania posteaza anunturi de recrutare sau de cautare a unui loc de munca, dupa caz.

Drepturile utilizatorilor
Aveti urmatoarele drepturi prevazute de Legea nr. 677/2001: dreptul de acces, de a verifica daca datele Dvs sunt operate in mod legal, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, sau de a va opune prelucrarii lor si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa operatorului cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa sediului social al SC Bursa HR Management SRL: Bucuresti, sector 6, str Fabricii, nr 47, Ansamblul rezidential “Quadra Place", tronson B, etaj 3, apartament 3 (B33).

Datele postate in spatiile publice ale Site-ului – ca de ex forumuri - pot fi vizualizate si salvate si de catre alte persoane care acceseaza Site-ul. Bursa HR nu este raspunzatoare pentru nici un prejudiciu suferit de catre Dvs ca urmare a utilizarii de catre alte persoane a datelor pe care le postati pe astfel de spatii publice.

Transmiterea informatiilor prin internet implica prin natura sa o serie de riscuri referitoare la securitatea informatiilor. Bursa HR depune toate diligentele pentru a proteja datele Dvs personale, insa admiteti ca nu va poate garanta securitatea deplina a acestor date, si in acest sens sunteti de acord sa o exonerati de orice eventuala raspundere.

Date preluate prin conectarea la alte site-uri
Serviciile pot include hyperlink-uri catre alte site-uri care nu sunt detinute sau controlate de Bursa HR. Pentru utilizarea fiecarui site pe care il vizitati va sfatuim sa cititi conditiile de utilizare ale site-ului respectiv. Bursa HR nu este raspunzatoare pentru disponibilitatea site-urilor respective, sau pentru orice pierderi pe care le-ati putea suferi ca urmare a utilizarii lor. Fiecare utilizare a unor astfel de site-uri este guvernata de un raport juridic incheiat strict intre Dvs si fiecare site in parte.

Bursa HR nu este raspunzatoare pentru disponibilitatea site-urilor respective sau a serviciilor oferite de acestea, si nici pentru continutul care se regaseste pe ele. De asemenea, site-urile pot colecta Cookies la fiecare accesare a lor, iar acest fapt este guvernat de catre propria politica de confidentialitate a acestora pe care o gasiti pentru consultare pe pagina fiecarui site in parte. Bursa HR nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea de catre terti a datelor Dvs cu caracter personal.

Securitatea contului Dvs
Purtati responsabilitatea asupra securitatii contului Dvs pana ce acesta este inchis, in acest sens aveti obligatia pastrarii confidentialitatii e-mailului si parolei de conectare la cont. Va sfatuim de asemenea ca la fiecare parasire a contului sa bifati casuta “Log out”/ Iesire Cont. Aveti responsabilitatea fiecarei inregistrari, indiferent ca aceasta s-a realizat cu sau fara voia Dvs. Bursa HR nu este raspunzatoare pentru nici un prejudiciu material sau moral suferit de Dvs ca urmare a nerespectarii acestor obligatii.

Modulele Cookie
Pentru a garanta o utilizare cat mai sigura si mai usoara a Site-ului, se pot colecta Cookies la accesarea de catre Dvs a Site-ului. Modulele cookie sunt tehnologii prin care un site web sau o aplicatie pot stoca informatii in browserul sau pe dispozitivul Dvs, informatii pe care le pot folosi ulterior in urmatoarele scopuri:
- pentru a va identifica si a va furniza acele informatii care se potrivesc cel mai bine preferintelor si necesitatilor Dvs, fie ca sunt parte a serviciilor noastre, fie anunturi publicitare; spre exemplu, va putem afisa Site-ul in romana sau engleza, va putem face sugestii despre anunturile de angajare daca aveti calitatea de candidat, sau despre cadidatii care se potrivesc profilului Dvs daca sunteti angajator; sau putem afla daca ulterior vizualizarii unui anunt publicitar ati accesat si site-ul caruia ii apartine acel anunt, sau care este comportamentul Dvs fata de anunturile publicitare in general; partenerii nostri ale caror anunturi publicitare apar pe Site stocheaza la randul lor informatii despre Dvs si ne pot pune la dispozitie astfel de informatii ca de exemplu reactia Dvs fata de o anumita reclama. Nu vom furniza acestor parteneri numele Dvs sau alte informatii care va pot identifica personal, dar va putem include in grupuri generice, dupa criterii ca de ex varsta, locatie, sex etc., ce pot fi de interes partenerilor nostri;
- pentru ca functiile disponibile pe Site sa se poata incarca mai rapid si sa beneficiati de o navigare mai usoara;
- pentru a asigura protectia si siguranta Site-ului, precum si a contului Dvs. Modulele cookie ne ajuta sa identificam situatiile in care Site-ul este utilizat cu incalcarea obligatiilor prevazute in acesti Termeni, sau sa identificam daca mai multi utilizatori s-au conectat pe Site folosind acelasi dispozitiv;
- pentru a va putea inlcude in grupuri care sa apara la cautarea dupa diverse criterii efectuata de catre potentiali angajatori;
- pentru a va recunoaste automat la intoarcerea Dvs pe Site;
- in scop statistic putem colecta date precum IP-ul Dvs, sistemul de operare, tipul de browser etc.;
- modulele cookie ne pot fruniza informatii utile despre continutul afisat de catre Dvs, cum ar fi data, ora si locul in care ati realizat un Video-cv.

Puteti seta browserul Dvs astfel incat sa respinga Cookies, insa in acest mod este posibil ca anumite functii sa nu poata fi accesate de catre Dvs, sau anumite pagini sa nu se poata descarca. Setarile referitoare la Cookies le regasiti in termenii de utilizare a browserului Dvs si pot diferi pentru fiecare browser in parte.

Modificarea politicii de confidentialitate
La fel ca Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului, si Politica de confidentialitate poate fi suferi modificari. Bursa HR are dreptul de a aduce aceste modificari oricand considera ca ele sunt necesare, si va aplica modificarile fara o notificare prealabila, acestea intrand in vigoare de la momentul operarii lor pe Site.